De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Doet u ook mee op 11 en 12 maart?

Utrecht, woensdag 2 maart 2016

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Hoe kunt u meedoen?
Wilt u een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 11 en 12 maart 2016 mee met NLdoet. U maakt dan kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En reken maar dat het nog gezellig is ook!

De afgelopen editie waren zo’n 300.000 Nederlanders actief bij ruim 7.600 klussen en activiteiten. Wij verwachten dit jaar nog meer klussen die geklaard moeten worden. Uw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!

Bent u enthousiast geworden en wilt u meehelpen? Zoek voor een klus bij jou in de buurt op de website van NLdoet.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support