De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Een week lang gratis sporten

Utrecht, vrijdag 16 september 2016

Morgen, 17 september, start De Nationale Sportweek die tot 25 september duurt. De Sportweek is een nationaal evenement, met initiatieven in alle provincies, maar Utrecht is dit jaar de zogenaamde host city. De hele week worden in en om de stad volop sportevenementen georganiseerd. 

Op zaterdag 17 september wordt het startschot gegeven bij openingsrun waar iedereen aan mee kan doen. Op het Stadhuisplein kun je jouw oude sportspullen inleveren, zodat iemand die het minder goed kan betalen ze kan gaan gebruiken!

De hele week rijdt de Sportweek Karavaan door de stad, een bonte stoet aan caravans en foodtrucks, met leuke sportactiviteiten en een Sportmuseum op wielen. Er is een sportcongres, we verwelkomen de Paralympiërs, je kunt klunen rond de Dom, sportverenigingen zetten hun deuren open, organiseren toernooien en demonstraties, en we sluiten 25 september af met het het Sportweek Festival.

Kortom; genoeg kansen om al die mooie elementen van sport te ervaren en ervoor te zorgen dat anderen dit ook doen. Dus, doe mee tijdens de Nationale Sportweek en vier samen met ons de sport! 

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support