De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Eet van een uniek servies

Utrecht, dinsdag 9 februari 2016

Reinaerde heeft een servies ontwikkeld met afbeeldingen van het werk van Derk Wessels. Op het servies staan vogels en vlinders. De serie bestaat uit bekers, schalen, kommen en borden van hoogwaardig porselein. Tijdens het Valentijnsweekend wordt het servies in een aantal restaurants van Reinaerde gebruikt om lunch of diner op te serveren en kan het worden aangeschaft met 10% korting.

Derk Wessels won in 2015 de eerste prijs bij de Special Award, de driejaarlijkse beeldende kunstwedstrijd voor kunstenaars met een beperking. Het werk van Derk bestaat uit tekeningen, schilderijen en lino’s met bijzondere beesten, bloemen en landschappen. De kunstenaar maakt zijn werken in Reinaerde Ateliers De Wijde Doelen in Utrecht. 

Het servies is vanaf 15 februari te koop bij de winkels, ateliers en restaurants van Reinaerde en via Eerlijk Cadeau, de webshop van Reinaerde: www.eerlijkcadeau.nl. De prijs varieert van € 9,95 voor twee mokken tot € 24,95 voor twee borden. 

Deelnemende restauarants
In het valentijnsweekend, zaterdag 13 en zondag 14 februari, wordt in een aantal restaurants van Reinaerde gebruik gemaakt van het nieuwe servies. Daarnaast kan het servies dit weekend in de deelnemende restaurants met 10% korting worden aangeschaft. Gasten kunnen zo voor de officiële start van de verkoop al in het bezit zijn van dit bijzondere servies.

De deelnemende restaurants zijn: 

13 februari:
- ZiZo, Oudegracht, 281 Utrecht, 030 230 04 63/ zizo@reinaerde.nl: lunch geserveerd op het nieuwe servies.
- De Bombardon, Achterkerkstraat 14 in Veenendaal, 0318 58 03 10/ bombardon@reinaerde.nl: Koffie en gebak.

14 februari:
-
De Hoge Weide, Ab Harrewijnstraat 45 in Utrecht (Leidsche Rijn), 030 67 02 100/ dehogeweide@reinaerde.nl: het Valentijnsdiner wordt geserveerd op het nieuwe servies.

Wilt u komen eten? Reserveer dan nu een plek door te bellen met of te mailen naar het restaurant van uw keuze.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support