De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Expert te gast bij ZZP Zorg Café

Utrecht, donderdag 3 november 2016

Op 25 november 2016 is Huub Buijssen (1953) gastspreker in het ZZP Zorg Café, dat door King Arthur Groep wordt georganiseerd in de ontmoetingsruimte aan de Prinses Irenelaan 14 te Utrecht. 

Huub Buijssen (1953) is psychogerontoloog en gezondheidszorgpsycholoog en schreef veertig boeken waaronder vijf over dementie. Zijn bekendste boek is De heldere eenvoud van dementie. Buijssen zal vertellen over de verborgen logica achter het gedrag van mensen met dementie. Ook zal hij de diepere zin en betekenis duiden die schuilgaat achter de vaak vreemde uitspraken en gedragingen van mensen met dementie.

Buijssen zal dit doen aan de hand van vaak persoonlijke ervaringen. Het hoofdaccent in zijn lezing zal zijn: hoe je deze tips als zzp`er (maar ook als niet-zzp`er) in kunt zetten in je werk en in je voorlichting of ondersteuning aan mantelzorgers van mensen met dementie.

De lezing start om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00), na afloop kan er genetwerkt worden. King Arthur Groep biedt laagdrempelige ontmoetingen aan mensen met beginnende geheugenproblemen in een huiskamer aan de Prinses Irenelaan 14 en individueel bij de mensen thuis.

Aanmelden? Stuur een e-mail naar info@kingarthurgroep.nl Vragen? Bel Anita Schimmel 06-46457344.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support