De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Expositie Creo

Utrecht, woensdag 30 maart 2016

De groep Creo van dagcentrum ’t Zand exposeert van 22 april tot 22 augustus 2016 in buurthuis Beatrix in Zuilen. Voor deze expositie hebben cliënten en begeleiders het afgelopen jaar samen hard gewerkt aan het creëren van grote werken van papier machée, schilderijen en kaarten.

U kunt grote, dierlijke objecten van papier machée bewonderen, expressieve schilderijen en kunstkaarten. Laat u verrassen door deze kleurrijke, expressieve en originele tentoonstelling.

Creo staat voor “Ik maak” en biedt betekenisvolle dagbesteding aan mensen met een beperking. Centraal staan creatieve ontwikkeling, sociale contacten en meedoen in de samenleving. En dit is helemaal leuk als dit dichtbij in het buurthuis kan waar je regelmatig langsloopt. De cliënten komen allemaal uit Utrecht en zijn trots dat zij hun werken kunnen laten zien aan stadsgenoten.

Op vrijdag 22 april wordt de expositie Creo tussen 14.00 en 15.00 feestelijk geopend met live gitaar- en saxofoonmuziek, hapjes en drankjes. De tentoonstelling is tot 22 augustus te bezoeken in Buurthuis Beatrix, Prinses Beatrixlaan 2 in Utrecht.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support