De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Gezocht: alle Maartens van Utrecht!

Utrecht, donderdag 1 september 2016

Eet mee! is op zoek naar alle Maartens in Utrecht. In de week van Sint Maarten, van zaterdag 5 tot en met vrijdag 11 november 2016, kunnen inwoners van Utrecht een of meerdere gasten bij hen thuis uitnodigen om samen een maaltijd te delen.

Maar niet zomaar: gasten uitnodigen kan alleen als je Maarten heet of als je naam hiervan is afgeleid, zoals Martin, Murathan, Maartje, Mart, Maartje, Myrddin of Marthe. Of als er een link is met Maarten in de achternaam, straatnaam, de naam van een bedrijf of instelling.

Eet mee! Sint Maarten
is onderdeel van het programma voor de Maartensviering 2016. Dit jaar is het 1.700 jaar geleden dat Sint Maarten, de schutspatroon van Utrecht, geboren werd. In het programma van 2016 staat de Sint Maartengedachte van het ‘feest van het delen’ centraal. Delen kun je op allerlei manieren: je kunt je goederen, gaven en talenten delen, maar je kunt ook delen in solidariteit en duurzaamheid. En in ons geval deel je dus het eten.

Match voor Maartens

Eet mee! is dus op zoek naar ‘Maartens’ die gasten willen ontvangen aan de eettafel. Doe je mee? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar sintmaarten@eetmee.nl.

Deelname is gratis.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support