De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Gratis `taxi` naar RestovanHarte

Utrecht, maandag 7 maart 2016

Op vrijdag 11 maart haalt RestovanHarte bewoners die slecht ter been zijn op. En brengt ze weer terug. Met de auto. Helemaal gratis. Dit ter gelegenheid van de landelijke actiedag van nldoet.nl. Graag wel even aanmelden voor 10 maart a.s.

Slecht ter been? Gratis Taxi geen probleem!
Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op beide dagen zet nldoet.nl de vrijwillige inzet in het zonnetje door ook meteen de handen uit de mouwen te steken. Dit jaar doet ook restovanharte.nl mee. En wel op vrijdag 11 maart. Dit jaar kunnen we bewoners die slecht ter been zijn gezellig ophalen en weer wegbrengen. Met de auto. En helemaal gratis en voor niets.

Resto VanHarte Kanaleneiland 3 Generatie- Centrum op Bernadottelaan
Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven bij het diner bij Resto VanHarteKanaleneiland op vrijdag 11 maart. Het Resto is goed bereikbaar met de bus, met een halte voor de deur. Het Resto is geopend vanaf 17.30. Het diner begint om 18.00 uur. Graag van tevoren het eten reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren.

Reserveren voor de taxi kan tot 10 maart via: j.panis@restovanharte.nl.

Resto VanHarte: hét recept voor een betere buurt
Gezellig eten is gezellig ontmoeten. Resto VanHarte is hét buurtrestaurant voor jong en oud. Maar wat is een goed restaurant? Simpel. Een lekkere, gezonde maaltijd op het menu. Bijpraten met buurtgenoten en spannende ontmoetingen. Perfect personeel. En dat alles voor weinig geld.

Maar Restovanharte biedt nog meer: het podium! Regelmatig schuiven organisaties en wijkinitiatieven aan, van Stut-theater tot wijkagent, van Handje Helpen tot Buurtteams. Talent uit de wijk vindt een podium. Ook worden avonden georganiseerd waarin culturen en gerechten centraal staan. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.

Movisie, een erkend instituut op het terrein sociale vraagstukken, beoordeeld RestovanHarte als ‘Goed”. In de klanttevredenheidsonderzoeken geven zowel gasten als vrijwilligers aan nieuwe mensen te hebben ontmoet, zich minder eenzaam te voelen en meer op de hoogte te zijn van activiteiten in de wijk. Resto VanHarte is hét recept voor een betere buurt.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support