De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Help mee met `Ontmoet Oost 2016`

Utrecht, donderdag 12 mei 2016

Zondag 9 oktober organiseert Cultuur in Oost weer "Ontmoet Oost" met optredens. De genres van de koren lopen uiteen van pop tot wereld en van klassiek tot theater. Een aantal koren kent u van afgelopen jaar, een aantal treedt voor de eerste keer bij ons op.

De locaties 
Alle koren treden op in het Auditorium of de Dining Hall  van het University College aan de Prins Hendriklaan. Een vijftal koren zal ook op twee andere locaties in Oost optreden: Het verpleeghuis Swellengrebel aan de Burgemeester Fockema Andreae laan en De Hoogstraat revalidatie aan de Rembrandtkade.   

Drie workshops  
Dit jaar verwachten we drie workshops aan te bieden: Een pop-up regie workshop, een workshop stemvorming en een workshop Romantisch Duits koorrepertoire. Meer hierover en hoe u zich kunt opgeven volgt later via onze website

Maar er is meer! 
Ontmoet Oost wordt dit jaar uitgebreid. Op het terrein tussen de twee locaties op het UCU terrein komt een 15-tal kramen waar culturele organisaties en beeldend kunstenaars zich kunnen presenteren. Een aantal heeft zich intussen gemeld, heeft u of uw organisatie ook belangstelling, meld u dat dan zo spoedig mogelijk. Ook komt er een podium waar entre-acts te zien zullen zijn. Wilt u zich presenteren, meld het ons. het podium is drie bij vier meter, overdekt en er is een geluidsinstallatie met een technicus aanwezig.

Help mee! 
Nu Ontmoet Oost groeit hebben is er behoefte aan helpende handen. Wilt u vrijwilliger zijn en meewerken aan deze dag, graag een berichtje aan info@cultuurinoost.nl 

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support