De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

HKU- talenten bij Theater Dichtbij

Utrecht, donderdag 19 mei 2016

Bij Theater Dichtbij zijn op zondag 29 mei HKU’ers Tess Grevink en Eva Beijneveld te gast. Jaarlijks verwelkomt Stut bijzondere talenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht bij Theater Dichtbij. Stut selecteert afstudeervoorstellingen van maatschappelijk betrokken studenten en biedt hen de gelegenheid om hun voorstellingen voor het geweldige Theater Dichtbij-publiek te spelen.

Voorstelling 1: BERM door Tess Grevink
De snelweg. Over eindeloze stroken asfalt worden verbindingen gelegd. Snelheid wordt afgewisseld met eindeloos wachten en routes worden uitgestippeld. Maar wat als de vangrail niet is wat hij lijkt te zijn en verbinding plaats maakt voor afstand? Is kiezen voor de kortste route dan wel de juiste keuze?

Voorstelling 2: GEZIchteN door Eva Beijneveld
GEZIchteN gaat over een gezin dat de schone schijn ophoudt. De gezinsleden laten alleen hun ‘perfecte kant’ zien aan de buitenwereld, maar tonen achter gesloten deuren tragiek. Ze lijken zichzelf kwijt te zijn (geraakt). Als de vrolijke en nuchtere opa komt logeren brengt hij chaos in het ritme van het gezin.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Lunch door Resto VanHarte: 13.00 uur (reserveren verplicht)
Aanvang BERM: 14.00 uur
Aanvang GEZIchteN: 15.00 uur
Toegang incl. lunch: €7,50 (U-Pas, CJP, 65+ €6,00)
Toegang excl. lunch: €5,00 (U-pas, CJP, 65+ €3,50)
Reserveren: reserveren@stut.nl / 030 2311801 / www.stut.nl
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 Utrecht

Let op: Deze maand is er geen voorprogramma omdat er twee voorstellingen geprogrammeerd zijn.

Elke laatste zondag van de maand organiseert Stut Theater het matineeprogramma Theater Dichtbij, bestaande uit een lunch, voorprogramma en voorstelling. Vaak is dit een voorstelling van Stut zelf, maar bij gelegenheid zij er ook voorstellingen van andere theatergezelschappen te zien. De lunch wordt geserveerd door Resto VanHarte. Bij het voorprogramma wordt dieper ingegaan op de thematiek van de voorstelling. Het doel van de middag is verbinden, verdiepen en verwonderen.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support