De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

King Arthur Groep zoekt vrijwilligers

Utrecht, dinsdag 6 december 2016

De King Arthur Groep is voor een ontmoetingsgroep voor mensen met dementie op zoek naar vrijwilligers. Het gaat om chauffeurs die mensen met beginnende dementie willen rijden en om muzikanten. Heb je tijd en interesse? Lees verder!

Vind jij het leuk om mensen met beginnende vergeetachtigheid te rijden van en naar ons ontmoetingscentrum? Ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan kun je reageren op de vrijwillige functie van chauffeur. Je gaat deel uitmaken van een leuk team vrijwilligers, die onderling de invulling regelen. Je kunt zelf aangeven of je wekelijks op een vaste dag wil rijden of flexibel oproepbaar bent.

Wil je één keer per maand op een ochtend of middag een paar uurtjes muziek maken? Dan is deze vrijwillige job misschien wel iets voor jou. Er zijn een accordeon en een piano beschikbaar in het ontmoetingscentrum. Kun jij die bespelen? Neen dan contact op.

Je kunt de King Arthur Groep bellen of mailen via 06-46457344 of ocutrecht@kingarthurgroep.nl, maar je kunt ook langsgaan om kennis te maken in het laagdrempelige Ontmoetingscentrum: Dr. Max Euwestraat 74, Utrecht (Zuilen).

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support