De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leer je landgenoten kennen

Utrecht, maandag 2 mei 2016

Altijd al eens iemand willen leren kennen met een andere culturele achtergrond? Dit is je kans. Op woensdag 25 mei wordt er een groots ontmoetingsdiner georganiseerd. Deze avond wordt er aan tafel gegaan in het kader van Leer Je Landgenoten Kennen. Dit ontmoetingsdiner is tussen mensen van allerlei culturen, met dialoog en muziek. En jij kunt dialoogleider worden! Volg hiervoor een basistraining bij Resto VanHarte.

Dit is een initiatief van Stichting Eén Land Eén Samenleving. Den Haag en Rotterdam zijn al voorgegaan. Dit diner vindt plaats in ZIMIHC Stefanus, Braziliëdreef 2 en duurt van 17.30 uur tot ongeveer 20.00 uur.

Leer Je Landgenoten Kennen verzorgt de tafelschikking; je kunt bij reservering aangeven met wie je in gesprek zou willen gaan. Resto VanHarte verzorgt het eten, de Band zonder Verblijfsvergunning de muzikale omlijsting en Utrecht in dialoog begeleidt het gesprek aan tafel. Aanmelden via Een Land Een Samenleving.

Wil je zelf een dialoogtafel begeleiden op het ontmoetingsdiner van 25 mei? Schrijf je in voor de door Resto VanHarte in samenwerking Utrecht in Dialoog georganiseerde basistraining op maandagavond 9 mei, van 19:00 tot 23:00 uur op Maliebaan 45. Kosten 10 euro, studenten en u-pashouders gratis. Stuur een mail aan j.panis@restovanharte.nl.

Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant waar mensen elkaar ontmoeten aan tafel. Leeftijden, culturen, religies maken kennis met elkaar. Elke dinsdag- en vrijdagavond ben je welkom in het 3-Generatiecentrum aan de Bernadottelaan 23 en sinds 13 januari elke woensdagavond in de Binnenplaats van Zimihc Theater Stefanus aan de Braziliëdreef 2 voor een lekkere maaltijd en vaak een bijzonder programma daaromheen. Resto VanHarte geeft mensen bovendien kansen zich te ontwikkelen in keuken en restaurant.
Voor een overzicht van alle activiteiten in de maand mei in Resto VanHarte kunt u hier kijken.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support