De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Maak kennis met rolstoeltennis

Utrecht, donderdag 7 april 2016

Op zaterdag 16 april organiseert de Esther Vergeer Foundation bij tennisclub  ULTC-Iduna in Utrecht een open dag voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking. De open dag start om 09:30 uur en eindigt om 12:30 uur. Kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar oud die willen leren rolstoeltennissen kunnen zich gratis aanmelden.

Esther Vergeer Foundation
Al meer dan 10 jaar geleden is door rolstoeltennisster Esther Vergeer de foundation opgericht. Esther Vergeer is zevenvoudig Paralympisch kampioen. Met de foundation streeft Esther er naar kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking  een kans te geven ook aan sport te doen. En wat is er mooier dan sporten bij een sportvereniging? Aan deze doelstelling levert de Esther Vergeer Foundation graag een bijdrage, middels het project ‘Join the Club’.

Join the Club!
Join the Club is een initiatief om gehandicapte kinderen en jongeren in aanraking te brengen met rolstoeltennis. We organiseren een open dag bij tennisclub ULTC-Iduna in Utrecht waarbij plezier maken voorop staat. Het doel is om de open dag als impuls te gebruiken om daarna de kinderen en jongeren binnen de veilige en plezierige omgeving van een vereniging lid te laten worden.

Wanneer: 16 april
Waar: ULTC-Iduna, Ariënslaan 18 in Utrecht
Tijd: 09:30 – 12:30 uur
Voor wie: Kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar oud die uit (regio) Utrecht komen, een enkelvoudige lichamelijke beperking hebben (al dan niet rolstoelgebonden) en nog niet aan rolstoeltennis doen.
Aanmelden kan via regien@esthervergeerfoundation.nl.
Deelname is gratis.

Geïnspireerd raken? Bekijk dan het filmpje van de open dag in Alphen aan den Rijn hieronder.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support