De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ontmoeting en gezelschap 60+

Utrecht, woensdag 17 februari 2016

Voor elkaar zet zich in voor 60 plussers in Vleuten de Meern die op zoek zijn naar nieuwe ontmoetingen of gezelschap. Zoekt u gezelschap bij een activiteit? Of wilt u zelf een activiteit organiseren? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 9 maart.

Samen met een vrijwilliger van Voor Elkaar zoekt de deelnemer welke vorm van gezelschap een waardevol contact zou kunnen opleveren. Daarbij is er ook aandacht voor wat de eigen rol van de deelnemer daarin kan zijn. De regie zal altijd bij de deelnemer blijven! Is duidelijk geworden wat de deelnemer wil, dan helpt Voor Elkaar mee hoe deze wens te realiseren. Bijvoorbeeld zoeken van een passende activiteit in de buurt of de deelnemer helpen met het opzetten van een eigen activiteit. Het doel van Voor Elkaar is dat de deelnemer uiteindelijk nieuw gezelschap ontmoet en daar blij mee is.

Zou Voor Elkaar ook voor u of voor een bekende van betekenis kunnen zijn? Kom naar onze eerstvolgende informatiebijeenkomst op 9 maart van 15.00 tot 16.30 uur in Buurtcentrum De Pijler, Bovenpolder 80 in de Meern. We vertellen u wat het project inhoudt en maken graag kennis onder het genot van een hapje en een drankje!

Voor meer informatie of direct aanmelden voor Voor Elkaar kunt u ook bellen naar 030 677 31 31 (elke werkdag van 9.00 11.00 uur).

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support