De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Workshop voor professionals over casuïstiek

Utrecht, donderdag 24 maart 2016

Inaya Zorg geeft twee interactieve workshops in 2016 (14 april en 13 oktober) waarin de casuïstiek centraal staat. Iedere professional is van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen.

Tijdens de netwerkbijeenkomst op 21 januari van de Gemeente Utrecht heeft Inaya Zorg aangekondigd dat zij haar kennis en expertise graag deelt met haar collega’s in de keten. Dat gaan ze doen via twee interactieve workshops in 2016 (14 april en 13 oktober) waarin de casuïstiek centraal staat. U wordt daarvoor van harte uitgenodigd.

Datum en tijd: Donderdag 14 april van 9.30 – 12.00 uur
Locatie: Inaya Zorg, Amerikalaan 109 unit 3 te Utrecht
Aanmelden: via mail, bij karima@inayazorg.nl, graag voor donderdag 7 april, onder vermelding van naam, organisatie en beschrijf bij je aanmelding je casus c.q. je vraag die je wilt behandelen.
Voor wie? Professionals die werkzaam zijn in Utrecht binnen de Sociale Prestatie en Arbeidsmatige Activering en met casuïstiek vragen zitten over de begeleiding van migranten met een Marokkaans-Nederlandse achtergrond.
Maximaal aantal deelnemers is 12.

De workshop wordt gegeven door mw. Karima Choukri, oprichtster van Inaya Zorg. Zij was vroeger werkzaam als gezinscoach bij Al Amal en als ortho pedagoog bij Lijn 5.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support