De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Aan de slag?!

Utrecht, donderdag 19 januari 2017

Zondag 29 januari a.s. organiseert Stut Theater haar maandelijkse matineeprogramma Theater Dichtbij. Ditmaal is theatergroep De Roestige Spijker te gast met de voorstelling Aan de slag?! Deze voorstelling gaat over weer aan het werk gaan na opname in een psychiatrische kliniek… 

Dorien wil weer aan het werk. Ze is opgenomen geweest in een psychiatrische kliniek. Wat is er nodig om weer te gaan werken als je dit lang niet hebt gedaan? Hoe zorg je ervoor dat je je werk op een gezonde manier kunt doen? Om deze en andere vragen draait deze interactieve voorstelling, die gebaseerd is op persoonlijke verhalen en ervaring van de spelers. Een voorstelling over werk, omdat werk raakt aan onze identiteit, het hebben van een plek in de maatschappij, (zelf)waardering en geld, maar ook aan frustratie, onzekerheid, onbegrip en druk vanuit instanties en de omgeving.

De Roestige Spijker is een Utrechtse theatergroep met spelers die te maken hebben (gehad) met verslaving en/of psychiatrie. 

Praktische informatie

Theater Dichtbij staat voor samen eten en samen theater kijken. De middag, dus ook op 29 januari, begint steevast om 13.00 uur met een lunch van Resto VanHarte. Aansluitend is er om 14.00 uur een gratis voorprogramma dat dieper ingaat op de thematiek van de voorstelling die om 15.00 uur begint. 

Toegang incl. lunch: €7,50 (U-Pas, CJP, 65+ €6,00)
Toegang excl. lunch: €5,00 (U-pas, CJP, 65+ €3,50)
Reserveren: reserveren@stut.nl of: 030 2311801
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support