De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

een nieuwe plek voor Dress for Success Utrecht

Utrecht, zondag 17 december 2017

Na de eerdere, zeer tijdelijke winkels en drie verhuizingen binnen een jaar kon er alleen nog een toekomst zijn voor Dress for Success in Utrecht als er een pand voor langere tijd werd gevonden. Een paar maanden zaten ze zonder winkel en zag het er niet goed uit maar…. het is gelukt! Een nieuwe locatie is gevonden.

onder hetzelfde dak met UW

Dress for Success gaat gebruik maken van een ruimte met eigen ingang bij de nieuwe locatie van UW aan de Niels Bohrweg (Lage Weide). UW is een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt bij het vinden en behouden van passend werk, in samenwerking met bedrijven, gemeenten en gemeenschappelijke organisaties.

Dress for Success blijft een zelfstandige organisatie, hun werkwijze verandert niet. Net als voorheen zijn alle klanten met een minimuminkomen welkom in de winkel. Vrijwilligers staan zoals altijd voor je klaar met gratis sollicitatiekleding en advies.

werkervaringsplekken

Nieuw is de samenwerking met UW: mensen die door UW aan werk geholpen worden bij werkgevers in de regio Utrecht, kunnen voortaan ‘in huis’ terecht voor kleding en advies en een workshop kleur en stijl.

Daarnaast stelt Dress for Success werkervaringsplekken beschikbaar voor kandidaten van UW, een in de winkel en een bij het wassen en strijken van kleding. UW-consulenten die mensen naar werk begeleiden krijgen een workshop met informatie over Dress for Succes en kledingadvies van kledingadviseurs van Dress for Success, zodat zij een goede inschatting kunnen maken wanneer door te verwijzen naar de winkel.

Nieuwe adres:
Dress for SuccesNiels Bohrweg 1213542 CA Utrecht 

Bereikbaar via OV:
Bus 37 CS jaarbeurszijde richting Maarssenbroek via Leidsche Rijn (uitstappen Savannaweg + 7 minuten lopen). 
Bus 38 CS jaarbeurszijde richting Maarssen via Lage Weide (uitstappen op de Niels Bohrweg + 3 min lopen). 
Bus 48 vanaf bushalte Station Leidsche Rijn richting Papendorp via Nieuwegein (uitstappen op de Niels Bohrweg + 3 minuten lopen).    

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support