De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Gratis cursus Grip op Financiën

Utrecht, vrijdag 13 januari 2017

Schulden voorkomen begint met overzicht in het huishoudboekje. Maar hoe doe je dat eigenlijk? En hoe zorg je ervoor dat je uit de min komt of blijft? Met de gratis cursus Grip op Financiën leer je in vijf lessen hoe je beter rond kunt komen. 

Grip op Financiën wordt al een aantal jaar met succes gegeven. Redenen voor mensen om de cursus te doen zijn bijvoorbeeld: te vaak rood staan, onvoldoende overzicht hebben van inkomsten en uitgaven en moeite hebben met rondkomen. De cursus wordt gegeven door geschoolde vrijwilligers die een methode aanreiken waarmee je op een ontspannen manier overzicht krijgt in je huishoudboekje. Ook krijg je bespaartips en informatie over financiële regelingen zoals de U-Pas en toeslagen. Deelname aan de cursus is gratis. 

Locaties en aanmelden

De cursus van vijf lessen (1 per week) wordt in vier Utrechtse wijken gegeven. In de binnenstad start deze op 25 januari aanstaande, van 10.00 tot 12.00 uur, bij U Centraal aan de Drift 11.

De cursus wordt echter ook gegeven in Overvecht, Kanaleneiland en Vleuten. Wil je weten wanneer? Alle data vind je op www.u-centraal.nl/grip. Aanmelden kan via dezelfde website of telefonisch via 06 10 78 11 54.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support