De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Meetellen presenteert resultaten onderzoek

Utrecht, dinsdag 15 augustus 2017

Op 12 september organiseert Meetellen een bijeenkomst voor panelleden, medewerkers van de buurtteams en gemeente en andere geïnteresseerden over het laatste onderzoek. Dit onderzoek ging over de ervaringen van het panel met buurtteams.

Meetellen in Utrecht komt op voor de Utrechter die wat extra ondersteuning nodig heeft. De gemeente wil van deze mensen graag weten hoe zij de zorg ervaren. Dat gebeurt door het afnemen van enquêtes over belangrijke onderwerpen, zoals werk en vrijwilligerswerk, omgaan met de computer, en ervaringen met het buurtteam. Ook organiseert Meetellen gesprekken met de gemeente. Het doel is om alles zo goed mogelijk te regelen in Utrecht voor mensen met een hulpvraag.

Onderzoeksresultaten
221 panelleden hebben meegedaan aan het onderzoek. Tweederde van hen gaf aan contact te hebben gehad met een van de buurtteams. Bijna 70% was tevreden over dit contact. Wat zijn voorwaarden voor goede hulp en ondersteuning voor de panelleden? Wat is extra belangrijk voor mensen met een migratie-achtergrond?

Op de bijeenkomst op 12 september brengt Meetellen de diverse partijen graag bij elkaar om in gesprek te gaan over de resultaten van het onderzoek. Panelmedewerkers zullen de resultaten presenteren en er is ruimte voor discussie. Hierna wordt er in groepjes nagepraat en is er gelegenheid tot een verdiepend gesprek.

Als je meer wilt weten en mee wilt praten over de resultaten, dan ben je van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst. Je kunt je vóór 5 september aanmelden via meetelleninutrecht@gmail.com

Plaats: De Stadsbrug, Koningin Wilhelminalaan 6f, 3527 LD Utrecht
Tijd: 14:00 - 16:00 uur (inloop om 13:30 uur)
Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken en na te praten.

Hier vind je meer informatie over Meetellen en de vacatures voor panelmedewerkers.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support