De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Resto draait door als reizend circus

Utrecht, donderdag 22 juni 2017

Met één klap van de slopershamer vernielden vrijwilligers donderdag 8 juni de keuken van Resto VanHarte Kanaleneiland. Daarom gaan ze in juni en juli op tournee: op verschillende locaties in Utrecht is iedereen welkom!

“juist in de stille zomermaanden is het belangrijk dat we open zijn.”
Van sluiten wil Restomanager Jolanda Panis niets weten. “Juist in de vakantiemaanden kan het stil zijn in de wijk en is er voor de thuisblijvers niet veel te beleven. De behoefte om aan het eind van de dag wat mensen te ontmoeten en met elkaar aan tafel te gaan is dan groot.” Daarom draait Resto VanHarte gewoon door, maar op verschillende locaties, bijvoorbeeld bij Boogh locatie de Paraplu of bij Hart van Noord. “We reizen als een Resto-circus door de stad. Kijk op facebook Resto VanHarte Utrecht of op onze website. En natuurlijk blijft het Resto in Overvecht gewoon open.” 

iedereen is van harte welkom
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom om te komen eten of te helpen en zo bij te dragen aan een betere buurt. Het is dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

twee resto’s in utrecht
Elke dinsdag en vrijdag ben je welkom in Resto VanHarte Kanaleneiland, in juni en juli op locatie. Check voor adressen op Facebook op Resto Utrecht. Op woensdag en de laatste zondag van de maand is het Resto in Overvecht geopend.

Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.

opening 25 juli
Het hele pand aan de Bernadottelaan wordt onder handen genomen. Het dak was al gesloopt en in de maanden juni en juli wordt het pand grondig gerenoveerd. Dinsdag 25 juli is de feestelijke heropening.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support