De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Schots buurtdiner in Lombok

Utrecht, donderdag 13 juli 2017

Keltische melodieën, de fiddle, traditionele Schotse ritmes, zelfs een doedelzak… alles wordt uit de kast getrokken om Lombok in Schotse sferen te brengen! Zondag 23 juli organiseren Theater Lombok, Nachtopvang NoiZ, het Ricciotti Ensemble en Resto VanHarte een bijzondere avond in Schotse stijl. 

Vrijwilligers uit de buurt en van Resto VanHarte bereiden een Schots driegangendiner voor in de keuken van NoiZ dat vervolgens opgediend wordt bij Muziekhuis Lombok. Na afloop van het buurtdiner geeft het Ricciotti Ensemble een concert, geheel in het teken van Schotse muziek, waarmee het ‘avondje uit in eigen buurt’ compleet is.

Straatsymfonieorkest tussen de gangen door
Het 45-koppige Ricciotti Ensemble schuift al tijdens het diner aan en geeft tussen de gangen door voorproefjes van hun muzikaal programma. Het buurtdiner is bij Muziekhuis Lombok aan de Makassarstraat 84. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur. Het diner start om 18.00 uur tot een uurtje of acht. Het (gratis) concert is tussen 20.00 tot 22.00 uur. Wel graag van tevoren reserveren via deze link. Of bel 0900 900 3030 (10 ct/min) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Vol = vol!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support