De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Week van de Alfabetisering: doe mee! 

Utrecht, donderdag 24 augustus 2017

De Week van de Alfabetisering komt steeds dichterbij! Inmiddels worden er al meer dan 600 goede daden georganiseerd. Zo organiseert Vrijwilligerscentrale Utrecht het Taalcafé en kun je bij Bibliotheek Hoograven een CV-check laten doen.

taalvrijwilliger worden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van taalvrijwilliger? Dan is het Taalcafé dé ideale gelegenheid om te kijken of het wat voor je is! Tijdens dit Taalcafé komen mensen die Nederlands willen leren, autochtone Nederlanders die hun lezen&schrijven willen verbeteren, bestaande taalvrijwilligers én taalorganisaties samen. Dus je kunt oefenen, ervaringsdeskundigen spreken én je direct aanmelden bij een organisatie die je aanspreekt.

ook meedoen?

Laaggeletterdheid op de kaart zetten kunnen we alleen met elkaar. Tijdens de Week van de Alfabetisering (4 t/m 10 september) kun je allerlei goede daden verrichten die - natuurlijk - allemaal te maken hebben met lezen, schrijven en rekenen. Zo help je met jouw goede daad het probleem bekend te maken en wordt het niet alleen een zinvolle week maar ook een leuke. Kom nu in actie en meld je samen met je vrienden, voetbalclub, collega’s of schilderklas aan. Je ontvangt dan een actiepakket, waarmee organiseren lekker makkelijk wordt.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support