De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Zevende editie Eet mee!

Utrecht, vrijdag 12 mei 2017

Samen eten is de ideale manier om elkaar beter te leren kennen. Inwoners van Utrecht en omgeving kunnen in de week van 12 tot en met 18 juni zélf buurt- of plaatsgenoten uitnodigen of schuiven ergens aan. 

Nodig iemand uit
Doe mee met Eet mee! In je buurt en nodig iemand uit bij jou thuis of op een andere leuke plek. Je kunt er ook voor kiezen om het niet in je eentje te doen, maar samen met bijvoorbeeld vrienden of buren. Je kunt samen een etentje organiseren of je gasten zelf iets lekkers laten meenemen. Voor organisaties is dit een originele manier om klanten, relaties, buren of collega’s bijeen te brengen en uit te nodigen voor bijvoorbeeld een vrijdagmiddagborrel of een lunch. 

De burgemeester van Utrecht Jan van Zanen was in de Bokkenbuurt te gast. Zijn reactie: “Een verrassing aan tafel. Dat is een hapje eten via Eet mee! Eenmaal. Het is een leuke manier om mensen beter te leren kennen en leidt tot gezellige en bijzondere ontmoetingen”.

Iedereen, van jong tot oud in Utrecht en omgeving kan meedoen. Na een telefonische intake wordt er een match op maat gemaakt voor een gezellig etentje. Als eetadres betaal je geen deelnamekosten, jij zorgt voor de maaltijd. Aanmelden? Klik hier.

Foto: Inge Pont 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support