De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

70-plussers maken theaterdebuut

Utrecht, dinsdag 6 maart 2018

De nieuwe Stutvoorstelling `Drijfkracht`gaat in première: een voorstelling over de levens van vier vrouwen tussen de 71 en 78 jaar, gespeeld door henzelf. Drijfkracht is een spetterende voorstelling in badpak.

Drijfkracht gaat over levenslust, kwetsbaarheid en veerkracht. Over omgaan met moeilijke dingen en genieten van mooie momenten. Maaike, Letta, Mary en Christien treffen elkaar wekelijks tijdens het seniorenzwemmen in De Kwakel. Hun aquarobics-pasjes voeren ze al jaren met veel plezier uit en na afloop wordt er stevig nagepraat.

Bij Stut zetten ze hun eerste stappen op het podium. Je bent immers nooit te oud om iets nieuws te leren. Ze delen lief en leed, herinneringen van vroeger en verhalen over nu. Net als in het zwembad.

Voorstellingen
De voorstelling duurt ongeveer een uur (zonder pauze) en wordt met microfoons versterkt. Uiteraard staan ervrijwilligers klaar om te begeleiden en een helpende hand te bieden. Er zijn ook rolstoelplaatsen beschikbaar.

Data en locaties
Vrijdag 6 april: 20.00 uur, ZIMIHC theater Wittevrouwen
Zondag 8 april: 15.00 uur, CultuurCampus Vleuterweide
Zondag 15 april: 15.00 uur, Theater de Musketon
Zondag 13 mei: 15.00 uur, ZIMIHC theater Stefanus speciale Moederdageditie 
De voorstellingen in maart zijn al uitverkocht.

Informatie
Toegang: €10,00 (U-Pas, CJP, 65+ €7,50)
Reserveren: reserveren@stut.nl / 030-231 18 01
Meer informatie: www.stut.nl 

Over Stut Theater
Stut Theater is het oudste community theatergezelschap van Nederland en is gevestigd in de Utrechtse wijk Overvecht. De voorstellingen van Stut gaan over maatschappelijke onderwerpen, gebaseerd op de persoonlijke verhalen en ervaringen van haar bijzondere spelers. Bijzonder omdat ze overal vandaan komen en zonder enige podiumervaring de vloer opgaan.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support