De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Beweeg je fit!

Utrecht, maandag 7 mei 2018

Bewegen is goed voor je gezondheid, vooral als je ouder wordt. Bij Careyn kun je daarom meedoen aan `Silverfit`. Dit is een groepsbewegingsles voor senioren onder leiding van een beweegdocent en een spelcomputer. Kom spelenderwijs in beweging en verbeter je conditie!

De lessen zijn iedere woensdag van 16.00-17.00 uur in Zorgcentrum Rosendael (Indusdreef 5). Je hoeft niks vast te houden of ergens op te drukken; de spelcomputer reageert vanzelf op je bewegingen. De lessen kosten 4 euro per keer.

Fysiotherapeuten en revalidatieartsen hebben deze spellen speciaal voor senioren ontwikkeld. Groepsgewijs werk je aan je conditie. Dat is niet alleen sportief, maar ook erg gezellig. De lessen bestaan onder andere uit een warming-up, oefenen onder leiding van een computerspel of apparaten en een cooling-down. Tussendoor kun je genieten van een kopje koffie, thee of water.

Meedoen?
Kom gerust een keer langs om mee te doen of meld je aan voor een proefles. Bekijk voor meer informatie en aanmelden de activiteit `Silverfit (bewegen voor senioren)`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support