De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Bijrijder transport voor Wawollie kringloop

Utrecht, donderdag 25 oktober 2018

De mensen van Wawollie rijden door heel Utrecht om spullen op te halen en te brengen. Als bijrijder transport kun je hierbij meehelpen en tegelijk werken aan een mooiere wereld.

Voor deze vrijwilligersfunctie moet je minimaal 8 uur per week beschikbaar zijn. Dat kan op elke dag van de week in de ochtend en/of middag. Verder heb je een praktische en klantgerichte instelling, of je bent bereid om dat te leren. Goed kunnen samenwerken met anderen en enthousiasme zijn ook van belang. Maar het belangrijkste is jezelf zijn! 

Goederen vervoeren voor kringloopwinkels
Als bijrijder transport plan je een logische route door Utrecht en omgeving om artikelen te halen en brengen. Het laden en lossen van de bus met hulp van een collega en wegbrengen en ophalen van goederen bij mensen thuis, hoort ook bij je taken. Tenslotte schat je bij het ophalen van goederen in of goederen inschatten of de goederen verkoopbaar zijn. Je kunt je dus met verschillende taken bezighouden en jezelf zo goed ontwikkelen!

Bij Wawollie heb je een leuke werkplek met geweldige collega’s en een gezellig team. Er is altijd een luisterend oor en mensen die graag hun verhaal met jou willen delen. Bij Wawollie is iedereen welkom en komt iedereen tot zijn recht. Je kunt er groeien en je talenten ontdekken. Er is oog voor wat je kan en wil. Jouw wensen staan hierbij centraal. Naast dat je jezelf dus goed kunt ontwikkelen, help je ook nog eens mee aan een mooiere wereld. De winst gaat namelijk naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. 

Als bijrijder transport kun je dus in een veilige omgeving groeien. Er zijn bovendien mogelijkheden om door te stromen naar een volgend traject en je helpt mee aan een betere wereld. Kortom, wawollie nog meer? Kijk hier voor meer info en meld je aan!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support