De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Boodschappenhulp voor buurtbewoners

Utrecht, maandag 2 juli 2018

Als je moeite hebt met het doen van boodschappen is dat een vervelende beperking. Vrijwilligers van de Boodschappen Hulpdienst helpen daarom buurtbewoners die niet zelfstandig boodschappen kunnen doen. Deze dienst is bedoeld voor zelfstandig wonende volwassenen uit Vleuten-De Meern.

De hulp wordt zoveel mogelijk op maat aangeboden. Het kan bijvoorbeeld eenmalig zijn, voor een aantal weken of een langere periode. Soms is voor een korte periode hulp nodig, bijvoorbeeld wanneer de familieleden die normaal de boodschappen doen op vakantie zijn, na een ziekenhuisopname of bij een gebroken arm.

Soorten boodschappenhulp
Er zijn verschillende soorten boodschappenhulp waar je gebruik van kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld boodschappen samen met de vrijwilliger doen, maar je kunt er ook voor kiezen dat de vrijwilliger de boodschappen voor je doet. Hij of zij overlegt dan wat er nodig is en haalt dit in de supermarkt.

De hulpdienst is niet alleen voor boodschappen uit de supermarkt. Als je bijvoorbeeld nieuwe kleding nodig hebt, kan er ook een vrijwilliger van de boodschappen hulpdienst mee. Indien nodig wordt er een vrijwilliger gezocht met een auto. Aan deze dienst zijn in principe geen kosten verbonden. Alleen bij gebruikmaking van de auto van de vrijwilliger wordt een vergoeding voor autokosten en eventuele parkeerkosten gevraagd.

Meer informatie
Wil je ook gebruikmaken van deze dienst? Bekijk dan voor meer informatie de activiteit `boodschappenhulpdienst vleuten-de meern`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support