De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Cinelunch bij The Green House

Utrecht, maandag 17 september 2018

Houd je van lekker eten, films en duurzaamheid? Dan is de Cinelunch bij The Green House restaurant iets wat je niet wilt missen. Geniet van lekker eten bij dit circulaire restaurant met een mooie film als bonus.

Op 5 oktober van 12.00 tot 16.00 uur organiseert The Green House een Cinelunch. De kosten voor de lunch en bioscoopfilm bedragen €29,-. 

The Green House is een groen restaurant, dat in zowel de constructie van het pand als het eten wat ze serveren ver vooroploopt. Ze bieden heerlijk lokaal eten, maar vooral een bijzonder verhaal en erg veel inspiratie. Tijdens de lunch kun je samen met andere filmfanaten genieten van wat The Green House te bieden heeft. Onder het genot van lekker eten kun je filmtips met elkaar uitwisselen. Na de lunch krijg je een rondleiding door The Green House en leer je de ins en outs van dit circulaire paviljoen kennen. Als kers op de taart ga je tenslotte naar Kinepolis voor de film ‘Wad, leven op de grens van water en land’. Hierin leer je het karakter van het Nederlandse Waddengebied kennen door de ogen van een grijze zeehond.

Houd je van lekker eten en films? Vind je het leuk om andere filmliefhebbers te ontmoeten? Kom dan naar de Cinelunch en laat je verrassen door The Green House. Meld je snel aan!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support