De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Cursus voor werkende mantelzorgers

Utrecht, woensdag 4 april 2018

Werken en de zorg voor een hulpbehoevende naaste is vaak lastig te combineren. Welzijnsorganisatie U Centraal biedt daarom de gratis cursus Werk en Mantelzorg aan. In deze cursus leer je hoe je een optimale balans vindt tussen mantelzorgen en je werk.

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten op donderdagavond van 19.30 - 21.30 uur. De bijeenkomsten hebben ieder een specifiek thema en worden begeleid door Mariska Hoencamp en Natascha Roest. Mariska is consulent mantelzorgondersteuning bij Steunpunt Mantelzorg Utrecht en Natascha Roest is mantelzorger en werkt bij Cabane – inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten.

In deze cursus krijg je informatie, adviezen, tips en leer je om een betere balans te vinden in de combinatie van mantelzorg en werk. Ook verwerk en deel je je ervaringen met de andere cursisten en leer je om bewuster keuzes te maken.

Aanmelden
Neem contact op met Ans van den Berg van U Centraal. E-mail: a.vdberg@u-centraal.nl. Of bel naar: 06-558 42 357. Op onze website vind je meer informatie over de cursus Werk en Mantelzorg.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support