De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Een schone bus begint bij jou

Utrecht, woensdag 4 april 2018

Zorgorganisatie Reinaerde zoekt mensen met een verstandelijke beperking die het leuk vinden om de bussen van U-OV/Qbuzz schoon te maken.

Het schoonmaken gebeurt in het Cleanteam, een samenwerking tussen Reinaerde en vervoerbedrijf U-OV/Qbuzz. Het team werkt van maandag tot en met vrijdag. Je maakt de hele bus schoon; van de ramen, spiegels, het dashboard tot onder de achterbank. Dit doe je zelfstandig of samen met een begeleider. Je komt `s ochtends met een taxi of zelfstandig naar de verzamelplek. Met de bus van het Cleanteam rijd je naar de eindpunten waar de bussen schoongemaakt worden.

Niet alleen leer je in het Cleanteam hoe je schoonmaakt, ook oefen je je sociale en werknemersvaardigheden. Als dat goed gaat kun je misschien doorgroeien naar een betaalde werkplek. Je kunt meedoen wanneer je een WLZ-indicatie hebt of een beschikking vanuit de WMO voor een maatwerkvoorziening (arbeidsmatige activering).

Interesse in het Cleanteam?
Als je mee wil werken in het Cleanteam kun je een mail sturen naar Wil Huydts van Reinaerde: whuydts@reinaerde.nl. Of bel haar op 06-107 46 040 of 030-287 52 10. Op deze website vind je meer informatie over het Cleanteam.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support