De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Eet mee tijdens de kerstdagen!

Utrecht, dinsdag 4 december 2018

Heb jij met kerst nog een plekje aan tafel vrij? Of wil je graag als gast aanschuiven bij iemand in je woonplaats? Geef je dan op als eetadres of gast voor de gezellige kerstetentjes van Stichting Eet Mee!.

Het gaat om etentjes op 24, 25 of 26 december bij jou of een plaatsgenoot thuis. Stichting Eet Mee! organiseert het hele jaar door etentjes bij deelnemers thuis. Zo ontmoet je op een verrassende manier leuke, nieuwe mensen bij jou in de buurt. Tijdens deze kersteditie eet je samen een kerstmaal en voer je mooie gesprekken in warme en huiselijke sfeer. Zo worden je kerstdagen extra speciaal. Je kunt je voor deze etentjes opgeven als je in Utrecht, Nieuwegein, De Bilt of in Zeist woont.

Als gastheer of -vrouw betaal je het eten en drinken. Je bepaalt uiteraard zelf hoeveel geld je eraan uit wilt geven. Het gaat uiteindelijk om de ontmoeting, niet om het serveren van een topgerecht. Als gast hoef je niks te betalen, maar een aardigheidje zoals een bloemetje wordt uiteraard altijd gewaardeerd.

Meld je aan!
Wil jij gastheer- of vrouw zijn of als gast aanschuiven bij een van deze etentjes? Je kunt je tot maandag 10 december aanmelden via de website van Eet Mee!.

Update: je kunt niet meer als gast aanschuiven voor deze etentjes. Wel kun je je nog aanmelden als gastheer- of vrouw.

Foto: Inge Pont

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support