De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Expositie ‘Utrecht verandert’

Utrecht, vrijdag 26 januari 2018

De expositie ‘Utrecht verandert’ geeft een impressie over hoe de stad in de loop van de tijd groeide en hoe Utrechters veranderden. Utrecht veranderde ook in haar zorg voor kwetsbare Utrechters. Nu te zien op de begane grond in het stadskantoor.

Binnenkort verwelkomt Utrecht haar 350.000ste inwoner en de inschatting is dat er in 2025 maar liefst 60.000 Utrechters zijn bijgekomen. De expositie laat onder andere zien hoe de stad en haar bewoners er -ook in de toekomst- samen voor zorgen dat het prettig wonen, werken en verblijven is.

Utrecht verandert ook in haar zorg voor kwetsbare Utrechters. Van hun vroegere isolatie in armenhuizen tot het gezamenlijk meedoen in de sociale ondernemingen van nu. Het project ‘De Versnelling’ laat zien hoe het Utrechtse stadsbestuur Overvecht ondersteunt.

De expositie ‘Utrecht verandert’ is van maandag 15 januari tot en met donderdag 30 augustus te zien op de begane grond van het stadskantoor. Op de website van Gemeente Utrecht lees je meer over de expositie.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support