De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

gespreksgroep voor mantelzorgers

Utrecht, donderdag 8 november 2018

Zorgen voor een naaste kan zwaar zijn. Bij Boogh kun je daarom deelnemen aan een gesprekgroep voor mantelzorgers van mensen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH).

De gespreksgroep, die op 11 oktober is gestart en op 6 december eindigt, wordt tweemaal per jaar aangeboden. De groep komt wekelijks op de donderdag tussen 10.00-12.00 uur bij elkaar aan de Van Bijnkershoeklaan 10 in Utrecht. Door aan deze groep deel te nemen, ontmoet je anderen die in dezelfde situatie als die van jou zitten. Ook krijg je waardevolle informatie en advies over mantelzorgen voor iemand met NAH.

Iedere bijeenkomst heeft een thema. Bijvoorbeeld: `Hoe gaat het nu met jou?`, `NAH en communicatie` en `Hulp vragen en je netwerk inzetten`. Er is ruimschoots de gelegenheid om elkaar te leren kennen, ervaringen uit te wisselen, vragen te bespreken en samen te zoeken naar oplossingen voor waar je in het mantelzorgen tegenaan loopt.

Ervaringen van eerdere deelnemers
Deelnemers aan voorgaande gespreksgroepen hebben bij Boogh aangegeven dat ze veel steun van elkaar ervaren. Ook voelen ze zich minder alleen staan en de uitgewisselde tips blijken thuis direct toepasbaar en dus een meerwaarde te zijn.

Meer informatie en aanmelden
Voor wie meer informatie wil of zich wil aanmelden, dit kan via de contactgegevens in de activiteit `gespreksgroep voor mantelzorgers van mensen met nah`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support