De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Heb jij groene vingers?

Utrecht, donderdag 22 november 2018

Food for Good is een tuinderij in Park Transwijk (vlakbij Kanaleneiland en Rivierenwijk), waar groenten, kruiden en bloemen verbouwd worden met vrijwilligers uit de buurt. Help jij een handje mee?

Je kunt bij Food for Good van maandag tot en met donderdag van 9.30-16.00 uur werken in de tuin. Ook als je geen groene vingers hebt kun je meedoen. Iedereen die wil mag langskomen en kan zo kennis maken met de tuin. Er wordt op vaste dagdelen gewerkt onder begeleiding van een werkbegeleider. Als je niet in de tuin wilt werken is er genoeg te doen in het tuinhuis. Food for Good is minder passend als je veel individuele begeleiding nodig hebt (een-op-een).

Tuinieren, verkopen, rondleiden en meer
Bij de tuin van Food for Good komen mensen met allerlei achtergronden om samen aan de slag te gaan met groen. Als je het leuk vindt om in het groen te werken, wilt klussen, in het tuinhuis gastheer/vrouw wil zijn, groenten wil verkopen of groepjes bezoekers wil begeleiden, ben je bij Food for Good aan het juiste adres! Bij Food for Good, kun je werken aan je persoonlijke doelen rond activering en participatie. Je kunt er bijvoorbeeld een dagritme opbouwen, mensen ontmoeten, werken aan werknemersvaardigheden en leren samenwerken. Daarnaast kun je veel leren over biologisch moestuinieren en groenonderhoud.

Wil jij je groene vingers aan het werk zetten of juist groene vingers kweken? Meld je dan aan bij Food for Good!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support