De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Kunstzinnige individuele therapie

Utrecht, maandag 3 december 2018

Kunstzinnig bezig zijn kan een positief effect hebben op hoe je je voelt. Daarom biedt de Kunstzinnige Praktijk Utrecht-Tuindorp therapie voor mensen die om wat voor reden dan ook niet goed in hun vel zitten.

De therapie vindt plaats op de Kunstzinnige Praktijk Utrecht-Tuindorp. Elke week wordt er gedurende ruim een uur kunstzinnig gewerkt. Het tijdstip wordt afgestemd in onderling overleg. De kosten bedragen 65 euro (tot 18 jaar) tot 75 euro (volwassenen) per sessie. De kosten worden meestal (deels) vergoed als je een aanvullende zorgverzekering hebt.

Voel je beter door kunstzinnige therapie
Door kunstzinnig bezig te zijn kun je beter omgaan met chronische klachten, zoals geen energie hebben of psychische klachten. Het kan je ook helpen heftige gevoelens en emoties te verwerken. De therapie kan eraan bijdragen dat je als persoon kunt groeien en bovendien je creativiteit kunt ontwikkelen.

Elke week krijg je een kunstzinnige oefening aangeboden. Al tekenend, boetserend en schilderend word je verbeeldingskracht aangesproken. Er wordt afwisselend gewerkt met klei, tekenmaterialen zoals kleurpotloden, pastelkrijt, houtskool en verschillende verfsoorten: gouache, acryl, aquarel. Je hoeft geen ervaring te hebben noch creatief te zijn. Iedereen kan de heilzame werking van het bezig zijn met kleuren, schilderen en kleien ervaren.

Zit je vast in je huidige situatie en wil je hierin verandering brengen? Dan is kunstzinnige therapie misschien iets voor jou. Ga naar de pagina van deze activiteit voor meer informatie.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support