De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leer je administratie op orde krijgen

Utrecht, vrijdag 7 september 2018

Morgen is het Wereldalfabetiseringsdag, een dag waarop er extra aandacht is voor het belang van leren lezen en schrijven. Als je hier moeite mee hebt, is de administratiecursus van U Centraal iets voor jou.

De cursus Voor ’t zelfde geld bestaat uit vijf bijeenkomsten. Vanaf dinsdag 13 november vindt de cursus wekelijks plaats van 10:00 tot 12:00 uur. De locatie is bij U Centraal, Drift 11. Je kunt gratis meedoen aan de cursus.

In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Voor deze mensen organiseert U Centraal de cursus Voor `t zelfde geld. Deze cursus is speciaal gemaakt is voor mensen die hun administratie op orde willen brengen. Als je moeite hebt met lezen, rekenen en schrijven, is het erg lastig brieven van instanties te begrijpen en je financiën op orde te houden. Deze cursus helpt je hierbij. 

Heb je moeite met lezen, rekenen en schrijven en het regelen van je administratie? Er zijn veel mensen die hier moeite mee hebben. Schaam je dus niet en meld je aan voor de cursus.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support