De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leer werken met internet en e-mail

Utrecht, woensdag 28 november 2018

Steeds meer organisaties verwachten dat je zaken via de computer regelt. Heb je de basis van werken met een computer onder de knie, maar wil je er meer over leren? Dan is computercursus b van WIJ 3.0 iets voor jou.

De cursus bestaat uit 10 lessen in een klein groepje. Het is belangrijk dat je 10 weken lang 1 keer per week op een vaste tijd aanwezig kunt zijn. WIJ 3.0 geeft de cursus op verschillende locaties. Na een intake word je in een groep geplaatst gebaseerd op je beschikbaarheid. De kosten van de cursus bedragen € 23,50. Hiervoor krijg je ook het lesmateriaal waaronder de Digigids.

Met een computer werken is niet voor iedereen even makkelijk. Deze cursus is gericht op mensen die de basis onder de knie hebben. Je kunt al een beetje typen en klikken met de muis, weet hoe je een map moet maken op de computer en teksten moet schrijven in Word.

In Cursus B leer je meer over internet en e-mail. Je leer onder andere hoe je iets opzoekt op internet. Zo raak je meer vertrouwd met het werken in een browser en verschillende websites. Verder leer je werken met e-mail, zoals een bijlage toevoegen bij een e-mail bericht.

Bij WIJ3.0 leer je stap voor stap de digitale snelweg te verkennen. Ben je er klaar voor? Meld je dan aan!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support