De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leren koken in de Nieuwe Jutter

Utrecht, maandag 16 april 2018

Lister organiseert twee keer per week op dinsdag en donderdag een eetcafé in De Nieuwe Jutter. Je kunt bij deze organisatie als vrijwilliger aan de slag. Onder begeleiding van kok Willem leer je gezonde en lekkere maaltijden te bereiden voor een grote groep.

Als vrijwilliger bij eetcafé De Nieuwe Jutter leer je nieuwe mensen kennen en doe je tegelijkertijd werkervaring op. Je leert koken voor een grotere groep; elk eetcafé wordt namelijk door zo’n 25 mensen bezocht. Om het vrijwilligerswerk te kunnen doen is het belangrijk dat je een paar uur kan staan en kan omgaan met keukenspullen.
 
Het eetcafé is een goed voorbeeld van de projecten van Lister. Lister helpt mensen met psychiatrische problemen in hun eigen omgeving te herstellen. Bij het herstel zijn meedoen in de maatschappij en een zinvolle tijdbesteding erg belangrijk. Een trajectbegeleider helpt je bij het vinden van een passende activiteit.
 
Koken in het eetcafé
Ben je zelf cliënt bij Lister en vind je koken leuk? Kom dan meehelpen in de keuken! Meld je aan bij het project “Eetcafe in De Nieuwe Jutter”.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support