De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Maak je eigen sieraden

Utrecht, donderdag 9 augustus 2018

Sieraden kun je in allerlei vormen en soorten kopen, maar wat is er nu leuker dan zelfgemaakte en zelfontworpen sieraden te dragen? Als je een echt persoonlijk en uniek sieraad wilt, is de cursus edelsmeden bij atelier Karin Wichers een absolute aanrader!

De cursus is van 9.30 tot 12.30 uur op dinsdag, woensdag of donderdag. Je betaalt een eigen bijdrage voor de gebruikte materialen.

Tijdens de cursus maak je kennis met het schitterende ambacht van het sieraden maken en ontwerpen. Je doorloopt een programma van 10 lessen waarin verschillende basistechnieken aan bod komen. Alle werkzaamheden zoals zagen, schuren, vijlen, polijsten, hameren en afwerken voer je zo veel mogelijk zelf uit. De groepen zijn klein (5 à 6 personen). Door de individuele begeleiding is de cursus zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

Geef je op!
Aan het eind van de cursus kun je eenvoudige sieraden ontwerpen en maken. Deze cursus is bovendien geschikt voor een eventuele beroepskeuze. Beginnen je vingers al te jeuken? Geef je dan snel op!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support