De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Mantelzorg Utrecht: één verzamelplaats

Utrecht, vrijdag 19 januari 2018

Je bent het, je wordt het, of je hebt er één nodig: een mantelzorger. Bijna iedereen krijgt er op enig moment in het leven mee te maken. Wat komt er dan op je af? Waar vind je informatie? Antwoorden op die en meer vragen zijn nu verzameld op de website mantelzorgutrecht.nl.

De gemeente Utrecht telt zo`n 25.000 mensen die meer dan 8 uur per week of langer dan 3 maanden voor een zieke naaste zorgen. Om de Utrechtse mantelzorgers te ondersteunen in het helpen van hun naaste zonder dat ze zelf patiënt worden, heeft de gemeente de website mantelzorgutrecht.nl in het leven geroepen.

Informatie en verhalen
Waar ben je als mantelzorger mee geholpen? Met verhalen die herkenning bieden. Met praktische antwoorden op je vragen over bijvoorbeeld wonen, werk en geld. En met uitleg en adressen over organisaties in Utrecht die jou kunnen helpen. Dat alles vind je op deze nieuwe website. 

De mensen achter Mantelzorg Utrecht
Mantelzorg Utrecht is gefinancierd door de gemeente Utrecht. Het beheer van de site is in handen van welzijnsorganisatie U-Centraal, waaraan ook het Steunpunt Mantelzorg Utrecht is verbonden. Zo`n 12 Utrechtse mantelzorgers hebben een belangrijke bijdrage geleverd door mee te denken over de site en/of hun verhaal op de site te delen. Tot slot hebben vertegenwoordigers van organisaties, verenigd in de Stedelijke Werkgroep Mantelzorg, meegedacht over de site

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support