De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Meer rust door muziek

Utrecht, vrijdag 12 januari 2018

Minder stress op beruchte momenten als aankleden en tandenpoetsen... Het kan, volgens (ervarings)deskundige Ignar Rip. Op woensdagavond 24 januari komt hij in het Dementie Café vertellen over hoe mensen met dementie en hun verzorgers meer rust kunnen ervaren met behulp van muziek.

Ignar Rip heeft zelf ondervonden hoe muziek zijn moeder hielp bij stressvolle momenten. Hij vertelt waarom muziek zo’n impact heeft op de hersenen en geeft hij praktische tips. Aan het einde van de avond weet u precies hoe u muziek in uw eigen situatie kunt inzetten.   

Aanmelden
De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die met dementie te maken heeft: mensen met dementieverschijnselen, maar ook mantelzorgers, familieleden, buren, vrienden, collega’s en medewerkers in de zorg. In verband met een beperkt aantal zitplaatsen, wil de organisatie graag weten hoeveel mensen er komen. Vandaar het verzoek om u zich aan te melden via info@zorgverslimming.nl. Uw aanmelding komt terecht bij Marike Richters en Cecile Keller.

Praktisch
Het Dementiecafé is op woensdagavond 24 januari van 19 tot 21 uur.
Locatie: BlendUT, Ella Fitzgeraldplein 4, 3543 BC Utrecht (winkelcentrum Terwijde, Leidsche Rijn). Deelname is gratis. Koffie, thee, vruchtensap en wat lekkers zijn verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support