De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nederlandse les voor inburgeraars

Utrecht, vrijdag 14 december 2018

Ben je bezig met inburgeren en het leren van de Nederlandse taal? Totaal Inburgering kan je hierbij helpen. Dat maakt het makkelijker om deel van de Nederlandse maatschappij te worden.

De lessen vinden op maandag tot en met vrijdag plaats bij Totaal Inburgering. De lestijden zijn als volgt: in de ochtend van 09.00 - 12.00 uur; in de middag van 13.00 - 16.00 uur. De totale kosten hangen af van de duur van de cursus en het aantal lessen dat je gaat volgen. Tijdens een intakegesprek worden de mogelijkheden met je besproken.

Hulp op maat bij het inburgeren
Als je als buitenlander in Nederland komt wonen, is het belangrijk dat je Nederlands kunt spreken en verstaan. Het kan verplicht zijn om inburgeringsexamen te doen om in Nederland te kunnen blijven wonen. Totaal Inburgering kan je helpen met het leren van de Nederlandse taal. Je kunt een gratis adviesgesprek aanvragen om je op weg te helpen. De medewerkers van Totaal Inburgering kunnen je zo op maat hulp aanbieden.

Tijdens het inburgeringstraject krijg je individueel en klassikaal les. De lesmaterialen hebben als voordeel dat je op je eigen tempo kunt werken. De docent kan je daarbij helpen. Met een goede voorbereiding, heb je een grote kans om het inburgeringsexamen te halen.

Ben of ken je iemand die hulp kan gebruiken bij het inburgeren en het leren van de Nederlandse taal? Maak dan gebruik van de hulp van Totaal Inburgering.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support