De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Niels in vaste dienst

Utrecht, maandag 26 maart 2018

Sinds oktober 2015 werkt Niels van Gorkom bij Piipol Excellente Whizzkids. Na 3 maanden kreeg hij een arbeidscontract aangeboden. En nu is er een contract voor onbepaalde tijd.

Toen Niels een kleine tweeënhalf jaar geleden begon bij Piipol, was hij net 23 jaar geworden. Hij zat in de Wajong en had al veel programmeerkennis toen hij aangenomen werd. Sinds zijn jonge jaren was hij al gefascineerd door computers en leerde programmeren door andermans kunsten te bekijken. In het begin was hij nog niet altijd in staat om zijn kennis efficiënt in te zetten. Ook kon hij gauw afgeleid en nogal ongeduldig zijn. Maar inmiddels is zijn zelfvertrouwen gegroeid en wordt hij door collega`s steeds vaker geraadpleegd. Hij heeft veel kennis opgebouwd, staat bekend om zijn vingervlugheid en schakelt moeiteloos van het ene scherm naar het andere, zonder zijn hoofd te verliezen.

Peter Roeffen, office support bij Piipol, vertelt. “Niels toont betrokkenheid, komt met ideeën en ontpopt zich als een volwaardige werknemer op wie Piipol kan rekenen en zelfs op kan bouwen. Er zijn momenten dat Niels nog iets te snel afgeleid is en nog goede begeleiding nodig heeft, maar meestal werkt hij keihard door tot hij datgene geprogrammeerd heeft wat de klant voor ogen staat. Het was voor Piipol dan ook een logische stap om hem vanaf dit jaar een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden, als aanmoediging voor de geweldige ontwikkeling die hij doormaakt.”

Niels verricht veel werk voor de website van Jekuntmeer.nl. Binnenkort gaat Niels op zichzelf wonen. Dan heeft hij alles op de rails: een eigen inkomen en een eigen onderkomen. Gefeliciteerd Niels!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support