De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ontdek jouw groene vingers

Utrecht, donderdag 19 juli 2018

In de zomer is het heerlijk om buiten bezig te zijn. Lekker tuinieren is daarvoor een leuke manier. De prachtige tuin van Boogh Utrecht De Paraplu is een ideale plek om groene vingers te ontwikkelen.

Elke dinsdagmorgen van 9.30 tot 12.30 uur wordt er in de groep en begeleid in de tuin gewerkt. Daarnaast is het mogelijk dat op andere tijden in de week afgesproken klusjes worden uitgevoerd. 

De biologische moestuin wordt onderhouden door deelnemers en vrijwilligers. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom om mee te doen. De tuin is er voor iedereen met interesse in groen en fysieke mogelijkheden om te tuinieren. Er is ook een kas waar je groen bezig kunt zijn. 

Er is altijd veel te beleven en te doen in de Paraplu-tuin. Elk seizoen wordt door andere activiteiten gekenmerkt. In het voorjaar wordt er gespit, gewied en gezaaid in de moestuin en in de herfst fruit geoogst in de boomgaard. Nu in de zomer wordt er groente geoogst. Producten uit de tuin worden gebruikt in de eigen keuken, maar ook door de Kookclub en Resto VanHarte.

Beginnen je handen al te jeuken als je dit bericht leest? Meld je dan aan voor deze activiteit! 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support