De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ontvang gasten in een proeftuin

Utrecht, woensdag 22 augustus 2018

De Proeftuin van Food for Good draait om het gebruik van pure producten. Bij De Proeftuin is een mooi groen terras waar gasten wat kunnen eten en drinken. Ben jij degene die de gasten daar ontvangt?

Pure producten
Food for Good is een initiatief van Stichting de Wending. Food for Good is voor iedereen met en zonder groene vingers. Een tuin vol groenten, fruit, bloemen en mensen. Sinds juni is De Proeftuin bij Food for Good geopend. Bij deze tuin worden pure producten gebruikt. Deze komen zowel uit de tuin van Food for Good als van lokale producenten uit de streek.

Op het groene terras met uitzicht op de tuin kun je lekker in de zon zitten. Gasten kunnen er genieten van een kopje verse thee, goede koffie of huisgemaakte limonades. Op het terras worden dagelijks verse smoothies, belegde broodjes, hartige taarten en zoete lekkernijen geserveerd. Deze worden gemaakt met producten van de tuin.

Solliciteer
Vind je het leuk om gasten te ontvangen en mee te helpen bij de bereiding van producten? Kom solliciteren bij De Proeftuin!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support