De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Open inloopmiddagen bij King Arthur Groep

Utrecht, donderdag 18 januari 2018

King Arthur Groep biedt laagdrempelige activiteiten aan mensen met (beginnende) geheugenproblemen, vergeetachtigheid en dementie. De groep biedt de komende weken in Utrecht open inloopmiddagen aan op woensdagmiddag tussen 14:00-16:00 uur.

Wil je deelnemen aan een activiteit, ben je op zoek bent naar vrijwilligerswerk of wil je graag als zelfstandige zorgprofessional in de thuiszorg of begeleiding aan de slag? Je bent van harte welkom om de komende weken op woensdagmiddag tussen 14:00-16:00 uur binnen te lopen, de koffie en thee staan voor je klaar.

Dementie op jonge leeftijd
Voor mensen met dementie op jonge leeftijd biedt de King Arthur Groep op woensdag een speciaal programma. Zo beginnen de activiteiten op die dag iets later, kun je als deelnemer naar de sportschool, pak je in de namiddag een kunst, cultuur, natuur of klusproject aan, kun je een bibliotheek bezoeken of naar een lezing luisteren.  De levensfase waarin een mensen met dementie op jonge leeftijd zich bevinden is wezenlijk anders en daarom gaat de King Arthur Groep graag met jou en jouw naasten in gesprek over een aanbod dat bij jou past. 

Locatie
King Arthur Groep is gevestigd in het Ontmoetingscentrum Utrecht aan de Dr. max Euwestraat 74 in Utrecht (Zuilen). 
Meer informatie

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support