De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Praatgroep ‘Sterke Meiden’

Utrecht, maandag 8 oktober 2018

Praten over vriendschap, verliefdheid en opkomen voor jezelf. Dat is waar de cursus ‘Sterke Meiden’ van U-Centraal over gaat. Deze cursus is bedoeld voor moeilijk lerende meiden van 16 tot en met 25 jaar.

Deze cursus wordt gegeven op maandagmiddagen van 16:00 tot 17:15 uur. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten. Bij voldoende deelnemers worden cursusdata, dagdeel en tijdstip vastgesteld. De locatie is MEE Pallas in Utrecht. Deelname is gratis.

Als jongere zijn vrienden heel belangrijk. Het is een spannende tijd waarin je veel dingen doet en ontdekt. Maar het kan ook verwarrend zijn. Misschien heb je moeite met alle aandacht van jongens of ben je bang dat iemand misbruik van je maakt. In deze cursus praat je samen met andere meiden over deze onderwerpen. Zo leer je beter voor jezelf op te komen en hoe je met vriendschappen en verliefdheid om kunt gaan. Je kunt ervaringen uitwisselen met andere meiden. Bovendien krijg je allerlei tips.

Vind je het fijn om met andere meiden te praten over onderwerpen als verliefdheid, vriendschap en opkomen voor jezelf? Meld je dan aan voor de cursus!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support