De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Present genomineerd voor Tolerantieprijs

Utrecht, donderdag 26 april 2018

Stichting Present Utrecht is genomineerd voor de Tolerantieprijs 2018. Deze prijs wordt op het Bevrijdingsfestival Utrecht uitgereikt aan mensen, bedrijven en andere organisaties die zich inzetten voor een verdraagzame samenleving.

Present is genomineerd voor het project `Mix & Match` waarin Utrechters worden gekoppeld aan één of meer vluchtelingen. Samen helpen ze stadsgenoten die wel wat hulp kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld een tuin leegruimen, een kinderkamer verven of wandelen met ouderen. De persoon die vluchteling is kan zo oefenen met de Nederlandse taal en bouwt een netwerk op.

De Tolerantieprijs is een jaarlijkse prijs van de gemeente Utrecht. Andere genomineerden dit jaar zijn Netwerk Serve the City Utrecht met het project ‘Samen in Utrecht’ en het project ‘Uitwisseling’ van vriendschapsscholen OBS Tuindorp en OBS Overvecht. De winnaar ontvangt een bedrag van 7.000 euro. Deze prijs, die om 16.00 uur wordt uitgereikt op het Vrijheidspodium, moet de winnaar in het project investeren.

Meer informatie
Wil je meer informatie? Bezoek dan op de website van Present de pagina over het project `Mix & Match`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support