De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Samen wandelen door Utrecht

Utrecht, maandag 4 juni 2018

Op zoek naar een ontspannende en sportieve activiteit? Bij De Wilg kun je twee zondagen in de maand samen wandelen met andere Utrechters.

Samen wandel je naar een bijzondere plek in en om de stad. Denk bijvoorbeeld aan Kasteel de Haar, Landgoed Oostbroek en Rhijnauwen. Ook maak je bos- of stadswandelingen zoals langs de singels. Een wandeling is van van 13.00-16.00 uur en is tussen de 5 en 10 kilometer lang. 

Tijdens het wandelen raak je gezellig aan de praat met de andere deelnemers. Zo ontmoet je op een laagdrempelige manier andere Utrechters. Tussendoor is er uiteraard ruimte voor een pauze waarin je bijvoorbeeld samen een kopje koffie ergens drinkt. Het wandelen gaat ook door bij regenachtig weer. Neem is dat geval voor de zekerheid regenkleding mee. Je betaalt 10 euro aan inschrijfgeld per jaar. Consumpties onderweg betaal je zelf.

Wandel mee
Iedereen die goed ter been is en wandelen leuk en gezellig vindt, kan meedoen. Heb je interesse, meld je dan aan via de activiteit `thema-uitjes met wandeling`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support