De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Schuldhulpverlening voor jongeren

Utrecht, maandag 6 augustus 2018

Je financiën en administratie regelen en goed op orde houden kan best lastig zijn. Vooral als je schulden hebt is dat moeilijk. Heb jij problemen bij het betalen van rekeningen? Maak dan gebruik van schuldhulpverlening door U-2B Heard! / Don Bosco Spirit.

Schuldhulpverlening door U-2B Heard! / Don Bosco Spirit is gratis. Het is bedoeld voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar die gemotiveerd zijn om wekelijks aan de slag te gaan met hun administratie. Zo krijg je meer grip en zicht op je geldzaken.

Bij U-2B Heard werken jongeren die uit ervaring weten hoe lastig het is om je financiën goed te organiseren. Helemaal als je dat al een hele tijd niet meer hebt gedaan of nooit hebt geleerd. Hulp is dan erg fijn en belangrijk om zelf meer zicht op je administratie te krijgen. Daardoor kun je meer ontspannen. Bovendien kan het ordenen helpen bij het oplossen of het voorkomen van (grotere) problemen. 

Vaste coach
Als je je hebt aangemeld, krijg je een vaste coach toegewezen. Dit is vaak een mede-jongere die ervaringsdeskundig is. Samen met je coach wordt er een overzicht van alle schulden gemaakt. Je legt zoveel mogelijk zelf contact met schuldeisers en kijkt of er betalingsregelingen getroffen kunnen worden.

Als er bovenmatig veel of complexe schulden zijn, helpt deze organisatie je wel met een overzicht maken, maar word je vervolgens doorverwezen naar een passende professionele schuldhulpverleningsinstantie. Op die manier word je optimaal geholpen en kun je zo snel mogelijk van je schulden afkomen.

Meld je aan
Kun je hulp gebruiken bij je financiën en je administratie? Schroom niet en meld je aan!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support