De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Stille Heldinnen Disco bij Theater Dichtbij

Utrecht, maandag 22 januari 2018

Stut Theater organiseert maandelijks het middagprogramma Theater Dichtbij. Op zondag 28 januari is het Rotterdams Wijktheater te gast met de voorstelling Stille Heldinnen Disco, waarin muziek, dans en prachtige verhalen van Rotterdamse vrouwen centraal staan.

Het Rotterdams Wijktheater maakt - net als Stut Theater - voorstellingen met, voor én door wijkbewoners, gebaseerd zijn op hun eigen levensverhalen. De Stille Heldinnen Disco is een voorstelling waarbij je via een koptelefoon de favoriete muziek en persoonlijke verhalen van de Rotterdamse vrouw anno nu hoort. Wat houdt haar bezig? Hoe houdt zij zich staande als het leven anders loopt dan verwacht?

Doorbreken van taboe’s
Duik onder de Bosnische paraplu van Aïda, kom al hoepelend mee met de Duitse Andrea naar de Indonesische klanken van Sri. Dans met de Marokkaanse Charahzhade en de Irakeese Suha, dein op de Ierse Wild Rover van Marijke, al schuifelend naar de Kankantrie van de Surinaamse Jacqueline. De thema’s die terugkomen zijn onder andere: eenzaamheid, opvoeding, huiselijk geweld, liefde, vertrouwen, het doorbreken van taboes en het overwinnen van trauma’s.

Theater Dichtbij
Elke laatste zondag van de maand organiseert Stut het matineeprogramma Theater Dichtbij. Theater Dichtbij staat voor samen eten en samen theater kijken. De middag begint om 13.00 uur met een heerlijke lunch van Resto VanHarte (reserveren verplicht). Aansluitend is er om 14.00 uur een gratis voorprogramma waarbij er dieper wordt ingegaan op de thematiek van de voorstelling, die om 15.00 uur begint.

Informatie
Toegang inclusief lunch: € 7,50 (met U-Pas, CJP, 65+ €6,00)
Toegang exclusief lunch: € 5,00 (met U-pas, CJP, 65+ €3,50)
Reserveren: reserveren@stut.nl / t 030 2311801
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus (Braziliëdreef 2 Utrecht)

Meer informatie 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support